Proje Haber Test Yayını
Projelerde Firmalarda
Projehaber Hakkında

Yapı Projeleri Bilgi Bankası | “Proje Takibi Bizim İşimiz”

Anba Yayın Gurubu olarak 1985 yılından bu yana inşaat sektörüne hizmet vermekteyiz. Projehaber.com sitesi 39 yıllık bilgi birikimimizle hizmet verdiğimiz sektöre yaptığımız yeniliklerden sadece bir tanesi. Bu sitede tüm Türkiye genelinde faaliyet gösteren müteahhit firmalara ulaşarak şu anda devam eden projeleri ile ilgili bilgi sahibi olacak ve en önemlisi bilgisayar karşısında oturarak bu projelere teklif verebileceksiniz.

Sıkça Sorulan Sorular.

Sitenin amacı nedir?
Projehaber.com sitesinin amacı, inşaat sektörüyle ilgili 1 Milyon USD'nin üzerinde başlayan/başlayacak yapı projelerini doğru, zamanında ve eksizlik olarak sunmaktır.

Sitede hangi bilgiler yer alıyor?
Tüm Türkiye genelinde yer alan müteahhit ve yatırımcı firmaların yetkili ismi, adresi, telefonu, web ve mail adreslerini bulunuyor. Bu firmaların devam eden/başlayacak projeleri hakkında, projenin tam adı, nerede inşa edildiği, başlangıç-bitiş tarihi, proje bedeli, yatırımcı firması, şantiye-satış ofisi numarası, çözüm ortakları, proje görselleri, projenin web sitesi ve şu anda ne aşamada devam ettiğine dair bütün bilgilere ulaşabiliyorsunuz.

Devam eden projelerin kapsamı nedir?
Devam eden projeler Alışveriş merkezleri, Ofis-Plaza, Ticaret Merkezi-Mağaza, Karma Proje-Mixuse, Yönetim-Hizmet binaları, Sağlık tesisleri-Hastaneler, Oteller-Tatil köyleri-Kaplıcalar, Eğitim tesisleri, Sanayii tesisleri-Fabrikalar, Residence konutlar, Markalı konutlar, Villalar, Konut-Apartman, Kooperatif-konut, TOKİ konut, Spor yapıları-Sosyal tesisler, Dini yapılar, Yurt binaları-Huzur Evleri, Kültür Yapıları, Enerji-Doğalgaz-Petrokimya, Ulaştırma, Telekomünikasyon, Altyapı-çevre-arıtma, diğer projeler ve yurt dışı projeleri ile ilgili 1 Milyon USD'nin üzerinde projeleri kapsamaktadır

Sitede kaç proje var yıl içerisinde kaç proje yazılıyor ?
Sitemizde 18.602 proje bulunmaktadır. Yıl itibariyle bakıldığında kullanıcılarımıza yaklaşık 20.000 proje sunmaktayız.

“Ayın Projeleri” ne anlama gelmektedir ve buraya kaç proje eklenmektedir?
“Ayın Projeleri” Özel Sektör Projeleri ve Kamu Projeleri olmak üzere; o ay içerisinde başlayacak veya başlaması planlanan üst yapı projelerini kapsar. Bir projenin ayın projeleri kısmında yayınlanması için proje hazırlıkları devam eden, şantiye kurma aşamasında, hafriyatında yada temel aşamasında olması gerekmektedir. Her ay “Ayın Projeleri” kısmına 350 ila 500 proje eklenmektedir.

Devam eden projeler ile ayın projeleri arasındaki fark nedir?
Devam eden projeler kısmında yer alan projeler inşaat aşaması olarak kaba, ince seviyelerinde olabilir. Ama bir projenin “Ayın Projeleri” kısmı ise yeni başlayan/başlayacak projeleri kapsamaktadır.

Projeler hangi aralıklarla güncelleniyor?
Sitemizde yer alan bilgiler 30-45 gün içerisinde güncellenmektedir.

Sitede yer alan proje bilgileri hangi bölgeleri kapsıyor?
Sitede yer alan projeler tüm Türkiye'yi ve Türk müteahhitlerin yurt dışında yaptığı projeleri kapsamaktadır.

Projehaber bana ne kazandıracak?
Projehaber.com sitesi size her şeyden önce zaman kazandıracak. Bölge bölge şantiye şantiye gezmek yerine sitemiz sayesinde tüm Türkiye genelinde yer alan projelerden haberdar olacaksınız ve bu bilgilere zamanında ulaşıp teklif verme şansı yakalıyacaksınız.




Üye Paneli
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni hatırla
Üye Olmak İçin Tıklayınız.






Bu sitede yazılı olan hiç bir bilgi kısmen dahi olsa Proje Haber Yayıncılık Bilişim Ltd. Şti.'nin izni olmadan kopya edilemez, çoğaltılamaz, İnternet'te yayımlanamaz. Aksi takdirde hukuki yükümlülükleri gerektirir. Tüm Hakları Saklıdır.©
Ana Sayfa | Hakkımızda | Gizlilik Politikası | İletişim
www.santiyeler.com